My Tweets

kunhairil
Kunhairil
tidak merokok,hensem dan patuh pada kedua orang tua. #COYS

Change User

  • Aku harap ryan mason main total football karang. Wed Apr 21
  • Good luck, ryan. One of our own. https://t.co/lp7Qkngp7y Tue Apr 20
  • Inilah masanya untuk mahendra baahubali bangkit. Tue Apr 20
  • Kecuali royal stout https://t.co/B9bQU6TbBh Tue Apr 20
  • Kahkahkahkah. Gerammm je akuuu. https://t.co/1tbV8mz4bR Mon Apr 19
  • RT @goal: Tottenham have confirmed 29-year-old Ryan Mason is taking first-team training today following Jose Mourinho's dismissal 👨‍💼 https… Mon Apr 19
  • Sapot liga tempatan jelah. Mon Apr 19
  • La, rupanya spurs tak payah susah susah nak dapat top 4 rupanya. Dapat jugak main eropah. https://t.co/DVf7A4a1i0 Sun Apr 18
  • Dinda, kanda nak balik raya ni. Nanti balik jom main judi sama sama. https://t.co/GyhyRih08s Sun Apr 18
  • RT @sofyank96: Sekarang dah tau dah kat mana @aimansalim_ selalu stop kereta dan buat video QnA Thank you bangman sudi collab sesama ❤️ h… Sat Apr 17
  • RT @hafizal_hamad: Al Fatihah buat Pelakon yang sgt saya kagumi Allahyarham Abu Bakar Omar yng meninggal dunia pagi td.. Al fatihah (dibaca… Fri Apr 16
  • RT @itsblurrr: kesian for those yang sampai 2 kali raya tak dapat sambut dengan family. for whatever reasons they’re giving, i’m still blam… Thu Apr 15
  • Pukul 5 hujan pun turunnnn Thu Apr 15
  • Tak takut masuk api nerake kee? https://t.co/41XyX3roCk Thu Apr 15
  • Powerr rakyat malaysia!!! https://t.co/t0q8VXed4t Thu Apr 15
  • aku tengah bizi gila ni. punya la aku bizi sampai aku lupa nak garu kening aku yang tengah gatal 2 minit lepas. tap… https://t.co/LA79Foeahz Wed Apr 14
  • Fikir la otak. Otak letak dekat mana? Kat lutut? Akal? Akal Allah dah bagi letak kat hmmm hmmm muka! Bukannya kat l… https://t.co/jcoc0wtd7h Tue Apr 13
  • Ni kira nak ajak orang backup kau ke apa ni? https://t.co/CA10xXEHe0 Tue Apr 13
  • apahal aku sakit kepala ni. aku rasa jenis sakit kepala salah tikam nombor ekor. tapi, aku rasa rasa je lah. kawan… https://t.co/AowFIOUxMy Tue Apr 13
  • lain macam betul dia punya ngantuk petang petang macamgini. Jenis kalau ngantuk macamni, kena gudang garam sebat, baru boleh cargas. Tue Apr 13
  • sesungguhnya aku sedang berpuasa. jadi, aku tak bercadang nak marah marah. https://t.co/PWklspTiKz Tue Apr 13
  • Astaghfirullah. Awalnya video keluar. Azan 130 nanti tak boleh reherseal dulu ke? https://t.co/zEbbjI8YLy Tue Apr 13
  • apahei kome masih bergaduh dan kelahi di pagi ramadhon ni? cuba bawak bertenang dan tarik nafas. pergi la mana mana… https://t.co/zJuuizKYkU Tue Apr 13
  • budak budak kampung aku belum dapat selfie pagi aku lagi. entah macammana kucar kacirnya pagi diorang tak tahulah.… https://t.co/lKHHniXud4 Tue Apr 13
  • RT @abuabdillah00_: Among the changes that we can implement this Ramadan is, - to stop listening to music and to replace it with the Qur'a… Tue Apr 13
  • banyak pulak iklan makan makan kat radio ni. Nasib baik iman aku tak senipis kulit bawang. jenis diam diam je, berzikir. Tue Apr 13
  • @brgsjks Dengar kata nanti jam 130 ada azan sebijik sama macam azan maghrib. Mon Apr 12
  • Dah jam 730 ni lebih baik aku siap siap pakaian kerja. Orang hensem ni tacap sikit sikit pun dah orait. Sisir rambu… https://t.co/GLYflYDFE1 Mon Apr 12
  • Ramadhon tahun ni ramadhon yang paling real untuk semua orang. Masing masing akan merasa bau aroma kasturi mulut ma… https://t.co/mj2qi6vPZe Mon Apr 12
  • @ShidaSabari Moga moga ramadhan kalini boleh balik Mon Apr 12
  • Jam 7 ni sepatutnya stesen radio dah start main lagu raya. Paling paling pun lagu menjelang hari raya, berakhirnya… https://t.co/eED65rjbLl Mon Apr 12
  • Apahal ikan laga gua ni. Puasa jugak ke. Bagi makan pun tak makan, buat bodoh je. Ambik la berkat ramadon sikit, ja… https://t.co/v38TOuxu51 Mon Apr 12
  • Aku ingat aku nak joging je pergi opis. Usia 27 tahun ni orang kabor, usia sedap sedap nak jadi atlit.… https://t.co/INRzlvqMKA Mon Apr 12
  • Terasa rindunya pada azan maghrib. Mungkin inilah yang dikatakan kelazatan iman. Mon Apr 12
  • Ni yang aku malas dengar lagu raya ni. Rasa rindu pulak kat abah aku. https://t.co/JwMHocqYvv Mon Apr 12
  • Ceoatnya masa berlalu. diam tak diam, lagi sebulan nak raya. Mon Apr 12
  • petang petang ni layan blues gang mantap jugek ni. nyemondo satu kaliiiii!!! Mon Apr 12
  • rileks rileks. dah jam 12 ni. korang berenti kejap berkelahi dan pergi makan nasik. selain taat pada perintah agama… https://t.co/lrbjEKczfM Mon Apr 12
  • @ohtweet @Santibanez91 Jadi, lampu isyarat ni tak cukup syarat nak jadi lampu isyarat yang diperlukan untuk beri is… https://t.co/xpBW51lfQn Mon Apr 12
  • lepastu, mourinho pulak tak backup dia. bangang punya mourinho. blah jelah son, blah jelah. https://t.co/0YZ84Wd5Nc Mon Apr 12
  • RT @PerakTheYob: #ElClasicoDay 9pm : Selangor vs Perak 3am : Real Madrid vs Barcelona Sat Apr 10
  • @ASTROARENA Rileksss la. Satu season tempoh keserasian. Aim tak turun liga perdana Fri Apr 09
  • @mohdkhomaini Opis bang. Bos nak bukak kafe. Tapi tengah renovation lagi. Mesin ni letak opis dulu la. Apaaa lagiii Fri Apr 09
  • @mohdkhomaini Powerrr Thu Apr 08
  • Kencangggg mata guaaaa. https://t.co/xueRMrue7u Thu Apr 08
  • Double shot expresssooo satu kaliiii. https://t.co/X0Ird1qq9D Thu Apr 08
  • Inilah yang dikatakan "dia dekat, tapi jauh". https://t.co/tGTNBzEDBi Wed Apr 07
  • RT @501Awani: "Dukacita dimaklumkan Mama saya telah meninggal dunia pada 1.45pagi sebentar tadi." #AWANInews #fajarAWANI https://t.co/Adu… Tue Apr 06
  • Razali umar kandasamy. https://t.co/azfdGhWI8N Tue Apr 06
  • RT @SiPeNutur: Tidakah kita pantas brdoa bagi sodara kita d timur negri? 🙏🤲🙏 Ambruk terbawa Banjir Jembatan Kambaniru Sumba Timur @axdwin… Mon Apr 05
  • dan ini lah masanya untuk budak budak muda bersinar. troy parrot, dean scarlett punya masa , bermula. Mon Apr 05
  • personally aku rasa, ini adalah season terakhir kane bersama spurs. Terlalu lama dah kane ni carry team macam spurs… https://t.co/RWtXXNfBJc Mon Apr 05
  • @501Awani selalunya ayat ulasan lepas ayat bersyukur ini adalah "masa zaman saya dulu......." Mon Apr 05
  • Tapi bahaya jugak kalau dpt minum kopi double shot. triple shot hari hari ni. boleh ketagihan kafein. Mon Apr 05
  • Mantap jugak ada barista kat opis aku ni. Dapat aku minum kopi sepower kafe pada jam 4 petang. Mon Apr 05
  • RT @ASTROARENA: Mourinho tuduh pemain punca Tottenham gagal menang Mon Apr 05
  • Selamat pagi rakan rakan internet. Mon Apr 05
  • Orang orang camgini, bawak pergi sungai klang pun video boleh jadi cantik. https://t.co/QHKwrjD4LW Sat Apr 03
  • Aku target, mat zan mat aris akan naik ganti mourinho. https://t.co/TlC8Qpby5k Sat Apr 03
  • Petang petang ni layan album elect the dead pun power ni. Fri Apr 02
  • aku ni banyak kerja ni. jarang orang ada rupa hensem dan kacak macam aku ni garang pagi pagi macamgini. aku target, ni sebab lapar ni. Fri Apr 02
  • Dengan kelajuan 90/110 kmj tak lari, aku sempat judge pemandu pemandu yang memandu tanpa otak. masuk lane tak bagi… https://t.co/TnHXcCMzeH Fri Apr 02
  • Syukur ke hadrat ilahi, aku selamat sampai di ofis ditemani alunan zikir membasahkan bibir dan sebuah dua lagu m na… https://t.co/sE4okZSbwD Fri Apr 02
  • @hapisdollah Gila noob. Nak handal fifa, kena berguru. Thu Apr 01
  • Aku nak siap siap kemas balik kerja jam 6 karang ni. Korang sama jugak ke? Kalau sama, maksudnya korang beruntung d… https://t.co/BM6HDwtoS3 Thu Apr 01
  • Kalau shoppee ni jual pantun, ada yang nak beli tak? Thu Apr 01
  • Sazali tidak bersalah dalam hal ini! Bapak yang bersalah! Bapak membesarkan sazali dengan membabi buta sahaja! Thu Apr 01
  • Aku dapat info tandas opis aku kehabisan tisu. petang sikit aku ingat nak nasihat diorang ganti dengan batu dan daun buat istinjak. Thu Apr 01
  • malam tadi aku mimpi aguero masuk spurs bersara jadi lagenda spurs. Thu Apr 01
  • Aiseh. ACL. Semoga cepat sembuh, bero. https://t.co/ADD3qsJBWM Thu Apr 01
  • RT @RadioElshinta: BREAKING NEWS! Detik-detik teroris serang gedung Mabes Polri Jakarta. (Red) #BreakingNewsElshinta https://t.co/eSAv1SX… Wed Mar 31
  • lantak ko lah, lopa. lantak ko lah. Wed Mar 31
  • lagu sidang kangaroo ni buat aku nak melompat atas meja dan headbanging tanda protes. Wed Mar 31
  • 1 april jam 12:01 kang aku target natxo insa akan didenda ketuk ketampi 5 kali. 12:02,FAM tarik balik denda sempena… https://t.co/zy53MVAibC Tue Mar 30
  • Your time is next, scarlett. Biarlah kane pergi. Inikalilah!! https://t.co/38e1R6TdLv Mon Mar 29
  • RT @nblmntp: Samalah bila lofa kahwin ni hiasan dr lobi hotel sampai ke dalam hall. Mesti banyak guna tenaga kerja kan? Jd for sure ramai w… Sun Mar 28
  • Its your time to shine, troy parrot. https://t.co/GWX76FHxzM Sat Mar 27
  • @Nasru_Den Ada gradient kuning sikit kat ketiak. Effect macam splash. Fri Mar 26
  • @Nasru_Den Aku dapat info, jho low atas yatch pakai pagoda je. Fri Mar 26
  • @aimansalim_ Aku pun baru semalam dengar satu iklan kat radio, " Zafisha kosmetik, untuk geng mamak jeeee". Geleng… https://t.co/HNN2USDJEa Fri Mar 26
  • @InfoKuala apa lagi netizen? serrrraaaanggggggg!!!! Fri Mar 26
  • Radio dah start pasang lagu raya belum? Fri Mar 26
  • 3 minit sudah aku baru lepas meletupkan pinggang aku yang lenguh dan tak bermaya. lepas je bunyi "prakkk", aku lebi… https://t.co/UWA2GTwlwd Fri Mar 26
  • kiiniiii tibaaaa massaaanyaaa berhariii rayaaaa, musssliminn dan mussslimattttt semabahyanggg bersaaamaaaaaaaaa Thu Mar 25
  • Aku target, malam karang aku nak download lagu dj dave menjelang hari raya pastu buat jadi ringtone. Wed Mar 24
  • @selangorfc Hairil 20 Wed Mar 24
  • Buaya biawak buaya biawak buaya biawak buaya biawak buaya biwayak. https://t.co/1UcIu625dy Wed Mar 24
  • @anthraxxxx Kenapa tak clearkan maiiii. Kalau tak boleh kitorang sama sama tengok. Wed Mar 24
  • @fatihamursyidah inii inii https://t.co/BEcMzRho4U Wed Mar 24
  • Gila laju. Baik owner dia cek, entah entah belakang badan ada zip. Entah entah ni waksen nyambek anderkaver. https://t.co/z6TuF2a3lZ Wed Mar 24
  • RT @nameshiv: If you think youre having a bad day, spare a thought for the helmsman who somehow managed to stick his giantass ship sideways… Wed Mar 24
  • Kat mana nak beli sekor macamni? Selalu kat atas kereta, tepi jalan tu duduk menung je. https://t.co/oPmbSjcO5M Wed Mar 24
  • Liga Malaysia ni pakai la VAR ke amende pun, kalau ref dah berat sebelah tak guna jugak. aku nasihatkan, setiap tea… https://t.co/mimxySIEnl Tue Mar 23
  • Kepala otak awak berjambul la. Kalau nak jaga hati rakan kongsi, korang pergi buat liga antara rakan kongsi, lepast… https://t.co/MBiHEsxdab Tue Mar 23
  • RT @reza_nizam: @kunhairil Hahahaha. Die ManU lah woii Tue Mar 23
  • @reza_nizam Kahkahkahkah. Ingat cakna liberpul je. Mon Mar 22
  • @reza_nizam Kakaka. Pergh. Nampak gaya macam kau borak panjangg je dengan dia. Sampai itu pun kau tahu. Mon Mar 22
  • @reza_nizam Maderfader. Yekeee. Baru 4 game kena sacked. Pundek gila. Dia meluah kat kau la? Pinjam bahu kau? Mon Mar 22
  • @reza_nizam Kakakaka. Powerrrr. Nanti nanti set la. Dia kan skrg dengan PDRM. Mon Mar 22
  • RT @reza_nizam: Seperti yg dijanjikan wahai sedolor. Hahaha. Mat Zan kirim salam dekat kau 😎 @kunhairil amacam puas hati x ? Hahahaha https… Mon Mar 22
  • @reza_nizam Weiii. Hahahaha. Ko cakap ke aku mengidolakan dia? Mon Mar 22
  • @nuryrfxh Kena tanya betul betul. Imam mahadi ke imam mediveron. Mon Mar 22
  • Semoga Tuhan mempermudahkan semua urusan. https://t.co/R9vvlf1l7S Mon Mar 22
  • Powerrrrrr. Kasut 40RM ni aku boleh bawak pergi gudang tanpa rasa gundah. https://t.co/gZvyVqcjUW Fri Mar 19
  • Alfatihah. Semoga rohnya di tempatkan bersama orang orang beriman. https://t.co/sDbV7h0OqS Fri Mar 19
  • Karsten Nietzel in! https://t.co/fjlASQRqPz Fri Mar 19
  • aku baru lepas telepon daniel levy, suruh ganti mourinho dengan karsten nietzel. Fri Mar 19
  • Dah jadik bodoh ke spurs ni? Thu Mar 18
  • Selamat pagi rakan rakan internet tidak terkecuali penyokong bola sepak yang berada di selatan tanah ayaq. Thu Mar 18
  • Jordan ayimbila MOTM! Wed Mar 17
  • King of malaya hihihihi Wed Mar 17
  • Ini johor palsu ni. Johor yang betul mesti kena culik. Johor yang kena culik tu adalah johor raja bola sepak. Wed Mar 17
  • BOLOSSSS FARIZALLLL Wed Mar 17
  • Kalau lah yang dia terajang tu aku, pastu dia tak dapat kad merah, balik tu aku carik bomoh handal. Aku akan upah s… https://t.co/lPYlqhMRvy Wed Mar 17
  • Aku baru dapat info, kasut 40RM ositnuka tiger aku tengah transit dari cina lagi. Aku harap, ada sesapa boleh tolon… https://t.co/s0a7CLiAVF Wed Mar 17
  • petang petang macam ni dapat biskut jagung pun power ni. Wed Mar 17
  • lebat gila hujan. kalau ini berterusan, aku jangkakan aku akan bersidang di bawah jejantas bersama rider rider motosikal yang lain. Wed Mar 17
  • sebenornya. cekelat getah jenama apa yang bila buat belon, tak mudah pecah? cinggam five ni memang sedap tapi, belo… https://t.co/hlCNzomxFf Wed Mar 17
  • aku rasa menang selangor ni. 2 bijik. Wed Mar 17
  • Aku tengah rasa lapar ni. Tapi aku boleh tenang lagi kerna aku tahu, lapar itu sementara, mencintaimu selama lamanya. sayang. Wed Mar 17
  • Puma bengkak. https://t.co/qux7ThD4vf Wed Mar 17
  • RT @pittssuda: @ulat_bulu_bulu https://t.co/SYrstW8TKH Tue Mar 16
  • RT @orgaszua: @ulat_bulu_bulu Rukuk versi kucing😂 https://t.co/7lZLjm0AYb Tue Mar 16
  • Rumput jenis sikat tepi takde ke? Tue Mar 16
  • Terngiang ngiang kat otak aku lagu " kami soookongggg dato seri anwarrr, reforrmasiiii, keadilaaannn rakyatttttt". Tue Mar 16
  • Mak ai line up malaysia karang. Malaysia darul takzim ke? Mon Mar 15
  • olomok, hujon lo pulok. baju hojan aku tertinggai. kebasahan la aku karang. Mon Mar 15
  • rilekslah penyokong selangor, trust the process. tenang dan target top 3 liga saja season ni. Mon Mar 15
  • playlist aku petang ni adalah semua lagu lagu keniji. Mon Mar 15
  • Tak sudah lagi ke gaduh AJL ni? bawak bersabar dan siap siap rancang makan nasik lunch kejap lagi. rasanya itu yang lagi ngam. Mon Mar 15
  • baru dapat info, budak opis aku ni tak topup balik roti jagung yang dah habis. aku ada macam down sikit. aku perlukan kata kata semangat. Mon Mar 15
  • Aku nak pergi pantry kejap carik biskut biskut ni. korang ada nak pesan mende ke? Mon Mar 15
  • Tak mengapalah kazet. masing masing dah lupa bola kau sebelum penalti tu pun, pergi angkasa. aku pun buntu, kau ke,… https://t.co/ErqEC7xK2M Mon Mar 15
  • MFL ni nampak sangat berat sebelah nya. Kalau macamni, diorang patut tubuh satu liga khas untuk jediti dan tumpu ke… https://t.co/Ne5RZjRSsH Mon Mar 15
  • @shahnuarf2007 sepatutnya, ref maafkan. gol macam tu dia boleh buat lagi 5 bijik. Mon Mar 15
  • aku dapat info gol erik lamela pagi tadi patut dapat anugerah persembahan terbaik. Bersahaja dan tenang. Mon Mar 15
  • World classs goal!!!! Sun Mar 14
  • Korang dah habis gaduh ke? Spurs nak menang besar jakgi ni. Sun Mar 14
  • Bak datang arsenang!!!! Sun Mar 14
  • Aku dapat info, ifedayo lepas je dapat jadi rakyat bahrain, otak dia terus hilang. Sat Mar 13
  • Apa nak jadi ifedayo ni. Main macam tahi. Sat Mar 13
  • Mak oiii. https://t.co/LhIR3sE7aI Sat Mar 13
  • Go ayimbala! https://t.co/SiDznm2s01 Sat Mar 13
  • Line up selangor dah keluar belum woi. Sat Mar 13
  • RT @romyjarr: Thomas Dooley satu nama besar dlm soccer USA. Kapten USMNT di Piala Dunia dan beberapa Gold Cup. Lagenda besar. Juga, satu na… Sat Mar 13
  • RT @fnasrom: Choral Speaking kat MBPJ. Goodluck both teams SEL-KL https://t.co/rfXloKnX2x Sat Mar 13
  • aku harap, kasut berharga 39RM tu boleh tahan setahun. Fri Mar 12
  • mengikut info, kasut ositnuka tiger aku dah shipping out dari cina. jadi, aku target, dalam minggu depan aku dah bo… https://t.co/KV9WKWlDsb Fri Mar 12
  • Apasal mata aku pedih pedih ni. apasal? apasal? Fri Mar 12
  • #resultuitm https://t.co/FNeCEmYSvs Fri Mar 12
  • Aku ni takde la nasihat kewangan yang power. Tapi kalau kome ada 5RM, belanja 3RM,lagi 2RM bank in kat aku. Ini nam… https://t.co/8L1C98OFCn Thu Mar 11
  • tapi aku sempat nasihat dia supaya boleh tambah lagi 16 bijik. dia bisik selo selo kat phone kabor " baik, bossku". Thu Mar 11
  • aku baru dapat call dari mourinho katanya malam ni spurs menang 5 bijik. 3 bijik gareth bale 2 bijik masing masing own goal zagreb. Thu Mar 11
  • Petang petang macamni, tengah tahan mata ni, diorang kata ngam kalau dapat winston merah sebatang. aku tak tahulah, aku dengar kata je. Thu Mar 11
  • Piza tauchu. https://t.co/XSJJTTrmea Thu Mar 11
  • Selamat pagi rakan rakan internet. mulakan pagi anda dengan satu tumbukan deras ke udara sambil mengucapkan sedikit… https://t.co/ooJAKcHavZ Thu Mar 11
  • RT @MusytaqAshari: Malam ini adalah Malam Israk Mikraj. Boleh amal doa ini 🤲🏻 https://t.co/GiIk2j8sxO Wed Mar 10
  • Ngam gila suara dia ni. https://t.co/GZXjMzs9lh Wed Mar 10
  • Plain putih udah ghope pagoda. https://t.co/0q0v8PV4Fi Wed Mar 10
  • RT @CSukan: Keputusan Penuh: https://t.co/Bl4EUyKEmz Tue Mar 09
  • RT @ShahromKalam: Bahaya nya untuk carik gol penyamaan dengan biarkan backline terbuka.kan dah cakap tadi terengganu ready untuk counter at… Tue Mar 09
  • juara liga la Selangor ni karang. tak boleh buat apa lagi tim lain. https://t.co/groHggPp75 Tue Mar 09
  • RT @hafizal_hamad: Buat Peminat Bolasepak jgn lupa utk bersama saya dan @suzanabasri dlm Nadi Bola. Updated serta Reaksi terkini aksi liga… Tue Mar 09
  • selamat pagi rakan rakan internet. mulakan pagi anda dengan tumbukan ke udara sekali dan jeritan kecil "selangor power sampai kiamat!" Tue Mar 09
  • radio dah start pasang lagu raya belum? Mon Mar 08
  • Aku dapat info, sebenarnya inilah klopp yang asli. Yang ituhari kt england tu yang copy ori punya klopp. https://t.co/Ayzz7PFbfd Mon Mar 08
  • opis aku sejuk gila ni. kalau aku keluor kejap sapkok u2 sebat pun ngam. Mon Mar 08
  • Tadi aku ada macam ngantuk sikit, tapi lepas je aku berselawat , terus aku tak jadi ngantuk. mungkin inilah yang dikatakan kelazatan iman. Mon Mar 08
  • Gila, gila. Meremang. Bersedia @hapisdollah. Stadium bukak pagor je untuk penyokong, kita gegar!!! https://t.co/kWUIudD6h7 Sun Mar 07
  • Gila powerr. https://t.co/tVh5qFa2ZI Sun Mar 07
  • RT @officialpdrmfc: 𝐏𝐀𝐒𝐔𝐊𝐀𝐍 𝐓𝐄𝐋𝐀𝐇 𝐁𝐄𝐑𝐒𝐄𝐃𝐈𝐀 👊 "Walaupun persiapan sangat singkat, kami yakin dan bersedia untuk perlawanan pertama!" 💬 Mat… Sat Mar 06
  • RT @footysel: Highlight Selangor 2 vs @officialpdrmfc Gol sepakan percuma dari Hein Htet Aung dan 2 gol dari George Attram. 🎥: Live FB @… Sat Mar 06
  • Sri pahang ni, kalau menang tadi, aku ingat mesti buat live youtube, potong kek pulut kuning. Kiri dan kanan nanti ada bunga mangar. Sat Mar 06
  • Oliver buff ni aku risau, tak sampai 1 season, main kelab thailand, terus sarung jersi jediti. Modus operandi macamni, biasa jadi. Sat Mar 06
  • RT @selangorfc: 90' Gol kedua dari OLIVER BUFF!! SEL 3-1 SPFC #SELSPFC #LigaSuper2021 https://t.co/XwZrR6Nvx5 Sat Mar 06
  • Oliber bufff my man!!! Sat Mar 06
  • Takpun, abaodis ni. Dua ni calon yang ngam untuk bawak masuk gudang. Udahlah gudang punya habuk, jenis tak boleh ba… https://t.co/dO321bXBHO Sat Mar 06
  • Ngam jugak kalau aku angkat sebijik onitsaku sauten tiger ni sepasang buat pakai pergi gudang. https://t.co/3dhT5AlpeY Sat Mar 06
  • Rodney kelvin dapat 1st eleven. Perghhh. Fri Mar 05
  • RT @Goal_Asia_: With the Malaysia Super League 2021 set to kick off, we look at some of the biggest talents out there this season🔥 Who's y… Fri Mar 05
  • aku harap nanti jediti masuk padang pakai kot hitam dan pegang pistol.sebijik macam video diorang. Fri Mar 05
  • @AkeemBraga logo ni okay kalau jenis letak dekat sijil penyertaan, sticker majlis rumah terbuka ataupun letak dekat… https://t.co/ACuUtdVOna Fri Mar 05
  • @AkeemBraga diorang kata, harimau tu macam tengah tahan geli kena geletek leher. Fri Mar 05
  • aku harap, nanti kalau bazar ramadahan dah boleh ada, takde la scene jejak kasih di tengah jalan. Fri Mar 05
  • aku sejuk gila ni. Budak opis aku semua orang eskimo. semua tak reti sejuk. hampeh betul. Aku sikit lagi nak jadi s… https://t.co/rzLg4IunSa Thu Mar 04
  • RT @ShouldHaveCat: https://t.co/IlhHkAxpE6 Wed Mar 03
  • Main bola dan keputusan seri ni adalah sebenarnya main bola untuk keluar peluh je. Wed Mar 03
  • Innalillah. Takziah kepada keluarga mangsa. https://t.co/X2tFjkesdW Wed Mar 03
  • Alhamdulillah. https://t.co/AsNca299CX Wed Mar 03
  • Banyak nya nyamuk kat kedai aku makan ni. Kalau ikutkan hati, nak je aku tumpu betul betul dan tepuk dahi sekor sek… https://t.co/p9DAQLtIt2 Wed Mar 03
  • RT @PerakTheYob: Jersi Home & Away Perak FC 2021 https://t.co/1vEb7lQRIF Wed Mar 03
  • @brgsjks Ebit liew jangan lupa. Tue Mar 02
  • Power juga ni. Boleh lah urut buang lenguh. https://t.co/fIJoHq6csu Tue Mar 02
  • sebenarnya, apa skil paling power untuk cover ngantuk? Tue Mar 02
  • selamat pagi rakan rakan internet. Tue Mar 02
  • RT @Syednur_: @Azmil_Azali Antara plot twist paling siot https://t.co/s80mmHmg4v Mon Mar 01
  • RT @MrPumpkinHead2: @Azmil_Azali 7. Potential Investor Dan kadang2 dalam cabaran suatu perniagaan, kadang2 customer kita tu lah yg bakal j… Mon Mar 01
  • Itulah aku suruh korang sokong Spurs taknak. sokong lagi kelab bukan bukan. macam spurs, tahun ni, kitorang dah tar… https://t.co/l6Um2loigy Mon Mar 01
  • Main bola dengan keputusan seri ni pada pendapat aku, adalah main bola sepak untuk kesihatan. Bagus untuk badan dan… https://t.co/mZx6J7au9H Mon Mar 01

Note: Twitter limits the number of tweets returned to 3,200.