My Tweets

maca_karakaca7
maca karakaca

Change User

 • @tome_corner Shteta haha da pozajmam ako treba 😆 Sat Apr 25
 • @tome_corner St. Regis Bora Bora Resort Sat Apr 25
 • @bobi_c4 Да, да...слично е ко празни јајца и полн новчаник😛 Wed Aug 22
 • @MilaShila9 Ја еве 653 тиот го бројам🤣 Sun Aug 19
 • @The__Zorro @Dorcobre Ај добро за да се истакнам ќе подготвам гибаница...бива? Ама неам квота бе или ќе ја намалиш… https://t.co/fKtBgXKE4Z Sun Aug 05
 • @The__Zorro @Dorcobre Неам испунето квота иначе специјалист сум за мешање овес со јогурт😜 Sun Aug 05
 • @fraerot Кути мислев и ќе ме изигнорираш...бај д веј сите ве сакам 💜 Sat Aug 04
 • @fraerot Јас сум рандом и баш ме брига дека ме презираш😛 Sat Aug 04
 • @bobi_c4 Баш ме уплаши 😧еве молчам😶 Thu Aug 02
 • @bobi_c4 Еве јас признав...стварно не е фер исто ко што не е фер што и вие не признавате дека жените се бољи шофери… https://t.co/jeJBmDMFRb Thu Aug 02
 • @bobi_c4 Признавам👌деколте е права ствар...него љубопитна сум рецептов само за жени е а?каква дискриминација..за ва… https://t.co/2w1slYP5mT Thu Aug 02
 • @bobi_c4 И јас не се разбирам во машка психологија,ако уопште постои🤔🤣 Thu Aug 02
 • @bobi_c4 Признавам исклучително деликатна тема...ама ме насмеа...таа желба да се верува во "моќ" на месечината ..де… https://t.co/FkpB07G5my Thu Aug 02
 • @bobi_c4 И три кг лук за да се "фане"🤣 Thu Aug 02

Note: Twitter limits the number of tweets returned to 3,200.